Matchende tilbehør

Fant 4 elementer
 • Sving
  350 Nkr

  Tilbehørspakke som inneholder alle tre våre matchende tilbehør. En lommetørklæde En skjerf En tversoversløyfe Vi syr tilbehøren i samme farge som kjolen din. Hvis du ønsker en annen farge kan du skrive det i kommentarfeltet når du bestiller.

  350 Nkr
 • 40 Nkr

  Et lommetørkle som matcher din kjole perfekt og passer bra i din dates brystlomme. Alt du trenger å gjøre er å legge til denne varen i handlevognen din.Lommetørklet er 45 x 45 cm

  40 Nkr
 • 300 Nkr

  En matchende sløyfe som passer daten din perfekt. Sydd I same farge som kjolen du bestiller. Skriv en kommentar eller kontakt kundestøtte hvis du trenger en annen farge.

  300 Nkr
 • 80 Nkr

  Våre matchende skjerf er et fantastisk supplement til kjolen din. Legg det over skuldrene dine eller bruk det over armen sammen med en veske for det perfekte looket.Skjerfets størrelse er 180 x 60 cm

  80 Nkr
Fant 4 elementer

Gratis fargeprøver

Bestill gratis fargeprøver for alle våre kjoler. Du kan finne bestillingsskjemaet på produktsidene.

Perfekt passform-garanti

Hvis noen måling vil variere på kjolen kan du justere det på en lokal skredder. Vi refunderer kostnadene.

Alltid rask levering

Velg vår gratis 15 arbeidsdag levering eller betale ekstra for 10 dagers ekspress shipping.

Matchende tilbehør som fullfører ditt uttrykk

Matchende tilbehør løfter antrekket ditt og gjør det lett å vise at du og din ball-date kom til festen sammen. Tilbehøret sys i tøy som matcher kjolen din helt som gjør planleggingen av arrangementet veldig lett siden du kan finne alt du trenger til ballet på ett sted.

Matchende tilbehør