Vi garanterer en perfekt passform med hver bestilling

Vi jobber hardt hver dag for å levere skreddersydde kjoler med perfekt passform. Vi kjenner oss ansvarlige for våre produkter også etter de er sendt og vårt mål er at du skal være 100 % fornøyd med din bestilling. For å nå våre høye mål gir vi deg muligheten til å tilpasse kjolen din på en lokal skredder i Norge, hvis et mål viser seg å være feil. Vi kaller dette vår perfekt passform-garanti.

Perfekt passform-garanti

  • Vår perfekt passform-garanti dekker kostnader opp til 500 NOK for kjoletilpassinger hos en lokal skredder i Norge.
  • Garantien dekker alle våre skreddersydde kjoler
  • Før du gjør tilpassingen må du kontakte kundestøtte på at hei@sofiamoore.no og forklare problemet ditt.
  • Etter tilpassingen har blitt gjort, send kontoinformasjonen din sammen med en kopi av kvitteringen til oss. Et bilde eller en scannet kopi av kvitteringen holder.

 

For at garantien skal være gyldig må du kontakte oss innen 14 dager etter at du har mottatt kjolen. Garantien er gyldig en gang per kunde.

Hvis kjolen ikke kan tilpasses, eller hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på kjolen, har du rett til å kansellere kjøpet. I så tilfelle returnerer du kjolen til oss så vi kan gjøre en fullstendig vurdering av klagen din, og hvis klagen godtas kan du bestemme om du vil ha en ny kjole som erstatning eller pengene tilbake.

Les mer om våre vilkår og betingelser her.