Vi er Sofia Moore

Sofia Moore AS startet opp i Stockholm, Sverige våren 2012 av oss; Alexander, Sanna og David.

Ideen bak Sofia Moore ble til da Sanna ikke kunne finne en rimelig kjole med god passform til et universitetsball. Med det i bakhodet så vi på hva butikker på nett og offline gjorde og startet samtidig å utarbeide vår egen businessplan. Allerede fra begynnelsen bestemte vi oss for å fokusere på skreddersydde kjoler. Dette betyr at vi kan garantere en bedre passform sammenliknet med selskaper som selger faste størrelser, noe som utgjør en stor forskjell på formelle kjoler og ballkjoler.

Siden begynnelsen har Sofia Moore vokst raskt, mye takket være våre fantastiske kunder som sprer ordet til venner og familie. Vi mottar ofte bilder av fornøyde kunder i våre kjoler på deres store arrangementer som gir oss den ekstra energiboosten som lar oss jobbe hardt med å forbedre våre produkter og tjenester. I tillegg til hovedkvarterene våre i Sverige har vi vårt eget designstudio med omtrent 40 kjolemakere i Sri Lanka og vi har utvidet til flere geografiske markeder, som resten av Skandinavia og Europa. I løpet av de siste par årene har vi også utvidet vår produktlinje til å inkludere brude- og brudepikekjoler, samt cocktailkjoler i tillegg til vårt store utvalg formelle kjoler og ballkjoler.

Vi har store visjoner for fremtiden, og vi jobber hardt med å bli ditt toppvalg neste gang du trenger å kjøpe en kjole. Vi håper du finner den perfekte kjolen her på siden vår og at vi får en rolle i ditt neste store arrangement.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, vi hjelper deg mer enn gjerne.

Hilsen,
Sofia Moore-teamet

Detaljbilder från vår designstudio.

Detaljbilder fra vårt designstudio.

Julia kontrollmäter en klänning innan den skickas.

Alex og en av våre modeller

En av våra modeller provar Sommerville dress

En av våre modeller prøver Sommerville-kjolen.

Hvordan det funker


Välj din klänningsmodell

1. Velg et kjoledesign og farge

Velg en kjole fra en av våre tre kolleksjoner. Alle designene er tilgjengelig i 19 elegante farger. (Vær obs på at våre forskjellige materialer har forskjellige fargetoner)

Bestill Fargeprøver!

Fyll i dina mått med hjälp av vår måttguide

2. Legg til dine mål

Legg til dine eksakte mål ved å følge instruksjonene i vår Måleguide. For den beste passformen anbefaler vi at du tar målene i det samme undertøyet du skal bruke under kjolen.

Fyll i dina mått med hjälp av vår måttguide

3. Fyll ut din foretrukne leveringsadresse og betal

Fyll ut din foretrukne leveringsadresse og betal med Visa, Mastercard eller Paypal.

Våra skräddare syr upp din klänning

4. Våre talentfulle skreddere håndlager din unike kjole

Så snart vi har målene dine starter prosessen med å lage kjolen din. Våre talentfulle skreddere skjærer stoffet etter dine mål for å lage en unik kjole med perfekt passform bare for deg.

Vi skickar din klänning snabbt och enkelt

5. Vi leverer gratis verden over innen 15 dager

Våre logistikkpartnere levere pakken til deg, raskt og effektivt. I noen perioder har vi også mulighet til å prioritere ordrene hvis du har hastverk.

Vi skickar din klänning snabbt och enkelt

6. Vi garanterer en perfekt passform

Vi kjenner oss ansvarlige for våre produkter også etter de er sendt og hvis et mål viser seg å være feil gir vi deg muligheten til å tilpasse kjolen din på en lokal skredder i Norge. Vi kaller dette vår perfekt passform-garanti. Her kan du lese mer om den.