Ofte stilte spørsmål

Q: Hva hvis min skreddersydde kjole ikke passer?

A: Følg vår måleguide nøye. Om kjolen fortsatt ikke passer skikkelig har vi en perfekt passform-garanti som til og med gir deg muligheten til å besøke en lokal skredder og justere på kjolen din uten ekstra kostnader. Les mer her!

Hvis kjolen ikke kan justeres eller hvis det skulle skje at du ikke liker kvaliteten på din skreddersydde kjole kan du sende inn en klage.


Q: Er det mulig å se kjolene deres i virkeligheten?

A: For øyeblikket har vi ikke showroom hvor vi kan vise frem våre kjoler. I stedet sender vi gratis stoffprøver så du får en sjanse til å se kvaliteten og fargen på materialet vårt.

Vi gjør også vårt beste for å hjelpe deg med spørsmål om design og passform gjennom vår kundestøtte.

Q: Jeg har en fest jeg skal på om kun et par uker, hvor raskt kan dere levere en kjole?

A: Vi har et lite lager med utvalgte designs og størrelser, disse kan du få innen 15 arbeidsdager, og med vår Ekspresslevering sender vi dem innen 10 arbeidsdager. For å se hvilke kjoler som er tilgjengelig kan du gå hit: Lagerliste.

I noen perioder har vi også mulighet til å prioritere ordrene hvis du har hastverk, bare kontakt vår kundestøtte og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Q: Jeg har funnet en vakker kjole på siden deres men jeg vil gjøre noen små endringer på designet, er det mulig?

A: De fleste av kjolene våre er mulig å modifisere, som for eksempel å ta av midjebånd, legge på slep, osv.
Bare legg til ”Justering” i kassen for 199 kr og skriv endringene i kommentarboksen. Det er fint om du kontakter kundestøtte først på hei@sofiamoore.no for å diskutere ønskene dine.


Q: Jeg er gravid, kan jeg fremdeles bestille en skreddersydd kjole hos dere?

A: Først og fremst, gratulerer! Mange av våre modeller med snitt rett under brystene passer aldeles utmerket når du er gravid. Andre modeller kan vi justere for bedre passform, som å bytte glidelås med snøring for eksempel. Kontakt oss på hei@sofiamoore.no for mer informasjon.


Q: Hvor lang tid tar det å levere en skreddersydd kjole?

A: Vår leveringstid er 15 arbeidsdager, uansett hva slags type kjole du bestiller. Vi har også et Ekspressleveringsalternativ som kun tar 10 arbeidsdager, dette koster 249 kr.


Q: Hvis jeg ikke er fornøyd med kjolen, er det mulig å returnere den?

A: Siden kjolen din er sydd etter dine mål har vi ikke refusjonsrett på våre skreddersydde kjoler, i stedet tilbyr vi perfekt passform-garantien vår, du kan lese mer om det her.


Q: Jeg kan ikke velge farge på tilbehøret mitt, hvordan gjør jeg dette?

A: Legg tilbehøret ditt i handlevognen og gå til kassen, der finner du en kommentarboks hvor du kan ønske stoff og farge. Hvis du allerede har bestilt en kjole fra oss og ønsker å matche tilbehøret med kjolen, kan du skrive en kommentar med informasjon om en tidligere ordre i ditt navn. Da kan vi finne nøyaktig riktig fargetone!