Brudepike­kjoler

Fant 33 elementer

Akkurat nå får dere den 4e brudepikekjolen gratis når dere handler til deres bryllup. Tilbudet gjelder alle skreddersydde kjoler og kan ikke kombineres med andre rabatter. Mail oss på customerservice@sofiamoore.no så får du en personlig kode å bruke i kassen.

At få være brudepike er en viktig rolle, derfor må brudepikekjolene deres være perfekte. Hos oss har dere muligheten til å matche kjolemodeller og farger helt fritt, og vi på Sofia Moore kommer til å være med deg hele veien til din spesielle brudepikekjole.

Les mer
Fant 33 elementer

Gratis fargeprøver

Bestill gratis fargeprøver for alle våre kjoler. Du kan finne bestillingsskjemaet på produktsidene.

Perfekt passform-garanti

Hvis noen måling vil variere på kjolen kan du justere det på en lokal skredder. Vi refunderer kostnadene.

Alltid rask levering

Velg vår gratis 15 arbeidsdag levering eller betale ekstra for 10 dagers ekspress shipping.

Vi har brudepikekjolene dere leter etter

Akkurat nå får dere den fjerde brudepikekjolen gratis når dere handler til deres bryllup. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Mail oss på customerservice@sofiamoore.no så får du en personlig kode å bruke i kassen.

Hos Sofia Moore elsker vi bryllup og de fantastiske festene det assosieres med. Vi ser hver invitasjon som en ære og blir veldig glade når våre venner vi dele sin store dag med oss. Det finnes selvsagt en rolle på bryllupet som er litt finere enn de andre, et tegn på at man er ekstra betrodd, og det er å få være brudepike. Det betyr ikke bare at du er en nær venn av brudeparet, du er virkelig spesiell. Som brudepike blir brudepikekjolen viktig, blikkene kommer ofte til å være på deg så du må være bedårende vakker. Du kommer dessuten sikkert til å ha ting å holde styr på og må kunne ta i og hjelpe bruden om det oppstår et uventet problem. Det er vanskelig å finne en kjole som lar det gjøre alt dette, men om du er på jakt har du funnet det rette stedet.

En av de tydelige trendene vi har sett når vi har vært i bryllup de siste årene er matchende brudepikekjoler. De matchende kjolene gjør det lett å peke ut hvem som har en offisiell rolle og dessuten blir bryllupsbildene helt fantastiske. Gjennom å handle hos oss på Sofia Moore så har dere muligheten til å matche kjolemodeller og farger helt fritt og best av alt, gjennom å bestille skreddersydd får alle brudepikene kjoler med perfekt passform. For eksempel så har noen av våre tidligere kunder valgt at alle brudepikene skal ha samme kjolemodell men i ulike farger, mens andre har valgt at alle kjoler skal ha samme farger men ulikt utseende. Med vårt brede utvalg og store valgfrihet er mulighetene nesten uendelige, finn deres drømmekjoler allerede nå!

Brudepike­kjoler