Brudekjoler trend 2017 - blonder!

Handle nå!

Brude­kjoler

Fant 51 elementer

Gratulerer til dere om dere holder på å planlegge deres bryllup! Trenger du en spesiell brudekjole, så har dere havnet rett, vi har brudekjoler for alle. En stor fordel ved å handle hos oss er at våre kjoler skreddersys og tilpasses etter nettopp deg. Men bruk ikke mer tid på å lese nå, bla ned og nyt våre vakre kreasjoner i hvitt.

Les mer
Fant 51 elementer

En vakker brudekjole til deres store dag

Vi innrømmer det, vi gråter alltid på bryllup. Men hvem kan klandre oss, få ting er så vakre å se som en hvitkledd brud på sin store dag. Gratulerer til dere om dere holder på å planlegge deres bryllup, det er så kult! Kanskje skal dere ha et vakkert naturbryllup, en enkel seremoni eller et kirkebryllup med pomp og prakt, uansett hvor så har dere havnet rett, vi har brudekjoler for alle.

Det går trender innom alt og de seneste årene har bryllupet vokst i popularitet og blitt inne igjen. Noe som trendene derimot ikke bestemmer over det er brudekjolen, den kommer med all sannsynlighet til å være lys og bedårende selv om 100 år. For å skape mer dynamikk i klærne synes vi det er fint å bruke et slør og kanskje til og med en fargesterk og annerledes bukett. Har dere et gjennomgående fargetema på bryllupet? Da passer det utmerket å sette inn fargen i brudebuketten og tilbehør, hvorfor ikke en matchende rosett i håret eller et par fargeglade sko helt i slutten av bryllupet.

En stor fordel ved å handle sin egen brudekjole hos oss på Sofia Moore er at våre kjoler skreddersys og tilpasses etter nettopp deg. Kanskje er du lengre enn gjennomsnittet, har litt bredere skuldre eller kommer til å være høygravid rett rundt bryllupet, det er ikke noe problem. I vår kjøpsprosess får du ta hele elleve mål som garanterer at kjolen får perfekt passform. Om du har noen spesielle ønsker eller trenger særskilt tilpasning kan vi som regel imøtekomme det, bare send en epost til vår kundestøtte så svarer vi så snart vi kan. Men bruk ikke mer tid på å lese nå, bla ned og nyt våre vakre kreasjoner i hvitt.

Brude­kjoler