Skreddersydde kjoler!

Handle nå!

Gratis frakt

Alltid gratis frakt innen 15 arbeidsdager

Ekspressfrakt

249 kr ekstra for levering innen 10 arbeidsdager

Ballkjoler, det opplagte valget

Det er endelig tid for en skikkelig fest, en anledning hvor det ikke er behov for å holde igjen. Kanskje du skal på skoleball eller i et bryllup, uansett hva slags arrangement er en ballkjole fra Sofia Moore det opplagte valget. En ting å huske på er hva slags kleskode som har blitt spesifisert for arrangementet. Noen ganger kan det være bra å gå i en ballkjole med knelengde, andre ganger må det være ankellengde. Uansett er det viktigste at du drar til festen og tenker ”- Wow, jeg ser fantastisk ut!”.

Hos Sofia Moore streber vi etter å lage ballkjoler med en følelse av tidløs eleganse som viser frem dine beste sider. Vi har et bredt utvalg av modeller for alle type arrangementer og alle ballkjoler kan kjøpes i tilpasset lengde. Noen av våre nåværende favoritter er de med enskuldret design og modeller med åpen rygg. Fargemessig kan det være gøy å matche daten din og vise at dere hører sammen. For akkurat dette tilbyr vi et bredt utvalg tilbehør i farger som matcher ballkjolen din.

Vi har hatt det utrolig på fester og bryllup og vi er sikker på at du kommer til å nyte arrangementet du og. Hvis du har spørsmål eller vil ha råd når du skal velge den perfekte ballkjolen, ikke nøl med å ta kontakt med kundestøtte, vi hjelper mer enn gjerne til.

Kom igjen, se gjennom kolleksjonene våre og bli forelsket!

Sofia Moore Norge

Hos Sofia Moore startet vi å jobbe mot en norsk tilstedeværelse i starten av 2014, og nå, litt over to år senere, har vi nådd drømmen vår. Vi har studert det lokale markedet og vi tror våre ballkjoler kan være lyset i horisonten på ethvert norsk arrangement.

Vi ser for tiden etter partnerskap og samarbeid med bloggere og selskap som deler vår kjærlighet og lidenskap for vakre ballkjoler, hvis det er deg, bare ta kontakt!